';
Αιμοδοσία 2023
04 January 2024
Φιλικός αγώνας Ε.Ε.Δ.Α. – Α.Ε. Καλαβρύτων
31 January 2024

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων με ομόφωνη απόφαση ενέκρινε ψήφισμα με το οποίο στηρίζει τον δίκαιο δικαστικό ,τωρινό και μελλοντικό , αγώνα όλων των συμβασιούχων .

Επίσης στο ψήφισμα εκφράζεται η αντίθεση στην υποχρεωτική άσκηση ένδικων μέσων, σε δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν συμβασιούχους.

Τέλος αφού αναφέρεται ότι οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν μόνιμου και σταθερού χαρακτήρα ανάγκες, σημειώνεται ότι η διακοπή της εργασιακής σχέσης τους θα δημιουργούσε προβλήματα στην λειτουργία του Δήμου Αθηναίων.

Στο Δημοτικό συμβούλιο παρευρέθει αντιπροσωπεία του προεδρείου του σωματείου μας και τοποθετήθηκε για το θέμα ο Προέδρος κ. Αντώνος.

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την στάση της νέας Δημοτικής αρχής στο ζήτημα του δικαστικού αγώνα όλων των συμβασιούχων .Αυτό που μας χαροποιεί και μας γεμίζει αισιοδοξία είναι η συνέπεια λόγων και έργων . Επίσης μόνο θετικά μπορούμε να αξιολογήσουμε τη θέση όλων των παρατάξεων του Δημοτικού συμβουλίου στο ζήτημα.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του προέδρου του σωματείου.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
Share
Tagged in
Leave a reply

You must be logged in to post a comment.